T.F.M. cabines

De Thermo Fysische Methode bestaat uit het verrichten van specifieke oefeningen in transparante verwarmde cabines. Deze oefeningen zijn gericht op die plaatsen waar men vooral centimeters kwijt wilt raken. De speciale buik- heup- of dijprogramma’s zorgen voor de verbranding van de daar aanwezige vetophoping. De warmte zorgt voor ontspannen spieren waardoor de spierpijn wordt voorkomen en de afbraak van plaatselijke vetreserves nog meer wordt bevorderd. Tevens vindt hierdoor een afterburn-effect plaats: de vetverbranding gaat nog geruime tijd ná de behandeling door. De oefeningen gebeuren onder individuele deskundige begeleiding in een ontspannen sfeer.

Deze oefensessies nemen slechts 30/45 minuten van uw tijd in beslag.      

                                                      Zo wordt bewegen weer leuk!

 

Hoe gaat het in zijn werk?    

Twee maal per week doet u een half uur oefeningen, gemakkelijk liggend in een cabine waarin het ongeveer 37ºC is. U begint met een basisschema voor buik, billen en benen zodat uw lichaam voorbereid is op de volgende schema's en daarna krijgt u steeds een persoonlijk schema dat gericht is op uw probleemzones. In de cabine zitten hand- en voetlussen die voor weerstand zorgen tijdens de oefeningen waardoor u intensief maar comfortabel traint en afslankt op de door u gewenste plaatsen.

De warmte voorkomt spierpijn, de oefeningen zorgen voor een goede doorbloeding en overtollig vet verdwijnt op plaatsen waar u dat wilt. De oefeningen zijn niet zwaar en iedereen kan ze met plezier uitvoeren. dit alles onder begeleiding en in een rustige ontspannen sfeer.

De ervaring leert, dat rugproblemen en reumatische klachten soms zelfs verminderen.

Ook als uw het resultaat heeft bereikt kunt u bij Bodystudio Balance blijven sporten om uw figuur en conditie op peil te houden.

 

Wat kunt u bereiken?

Door de gerichte oefeningen corrigeert uw figuur plaatselijk of totaal maar u bereikt nog meer:

 • uw conditie verbetert aanzienlijk

 • u zult meer energie hebben en vitaler zijn

 • uw spieren zullen sterker en steviger worden

 • uw doorbloeding verbetert en uw cellulitis vermindert

 

Het after-burn effect
Na de bewegingssessie gaat de callorieverbranding nog een poos door. Dit is het zogenaamde after burn effect; de periode van stofwisseling in rust. Om dit effect te behouden is het belangrijk om minstens 2 keer per week de bewegingen in de TFM-cabine uit te voeren. Ook erg belangrijk is het om elke dag minstens 1,5 tot 2 liter water te drinken, dit bevordert de afvoer van afvalstoffen.

 

De resultaten

 • Snel en effectief plaatselijk of algeheel afslanken door veel energie verbruik.

 • Sterke verbetering van stofwisseling, afweersysteem en de doorbloeding van lichaam en huid.

 • Enorme conditieverbetering, juist ook voor senioren, verlichting van veel reumatische – en gewrichtsklachten.

 • Zeer positieve effecten op bijvoorbeeld stress, hoofdpijn en slaapstoornissen.

 • Vlotte vermindering van cellulites (sinasappelhuid).


BMI Meter
De zogenaamde Body Mass Index (BMI) geeft aan of uw gewicht in balans is met uw lengte. Uw gewicht wordt daarbij gedeeld door uw lengte in het kwadraat. Als ik u laat wegen, geeft de weegschaal uw gewicht, vetpercentage en BMI aan.


Hoe gaan wij te werk?
U kunt kiezen uit 3 mogelijkheden, te weten:

 1. Vrijblijvend kijkje in mijn salon en een korte uitleg over de methode.

 2. Korte kennismaking met de TFM-methode.

 3. U schrijft direct in (wij vragen GEEN INSCHRIJFKOSTEN). Wij nemen dan de maten op, wegen en meten het vetpercentage en bespreken wat redelijkerwijs mogelijk is en wat verwacht mag worden van het TFM programma. U kunt kiezen uit de diverse cursusmogelijkheden, van 10 rittenkaart, 20 rittenkaart of 30 rittenkaart.

Doorzoek de website

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode